Så er det efterårsferie

I torsdags var jeg til de første rigtige regionsmøde i SFU Storstrøm. Der kom en fra Vordingborg, to fra Nykøbing og så var vi to fra Næstved. Vi diskuteret hvordan det gik i de forskellige afdelinger og planer for fremtiden, når der bliver udskrevet valg. De var en hyggelig aften.

I fredags kom min ny mobil, en Sony Ericsson W810i. Grunden til at jeg havde bestilt en ny mobil var, at jeg var godt træt af at rende rundt med en gammel Nokia 3210, som jeg måtte rende rundt med, fordi den mobil jeg havde før var gået i stykker.
Om aften drog jeg så til DTU, hvor der var Linuxparty hele weekenden. Der kom ca. 10 henover hele weekenden. De fleste var fra DTU. Vi fik nørdet en masse, spist en del pizza og drukket en masse sodavand, jeg holdt mig dog mest til vand.
Jeg opgraderede til næste version af Ubuntu, nemlig 7.10 Gutsy som først udkommer i denne uge. Jeg prøvede lige om jeg kunne få den nye flerskærme-funktion til at virke. Det kunne jeg kunne hvis jeg startede det grafisk på en speciel måde og fik en meget dårlig opløsning. Tak til det lorte ATI-grafikkort som sidder i min gamle bærbar. Så prøvede jeg om jeg få Compiz Fusion (3D effekter) til at virke ikke. Det kunne ikke. Igen tak til det lorte ATI-grafikkort som sidder i min gamle bærbar. Jeg fik også påbegyndt det banner det banner som jeg skal lave til SFU Næstved. Dog fik jeg kun sovet fire timer i hele weekenden. Det viste sig at selv vagten brugte Linux og på skolen kørte de næsten ikke Windows, men Solaris. Det var en fed weekend og da det sluttede søndag ved 12-tiden, var det bare direkte hjem at sove.

I dag mandag, er det så første dag i efterårsferien. Jeg regner med at slappe af resten af dagen og tage til Linuxmøde i Roskilde i aften. Resten af ugen har jeg tænkt mig, måske at tage en tur til Tyskland i købe ind. Jeg har også tænkt mig at være sammen med nogle venner nogle af dagene.

2 thoughts on “Så er det efterårsferie

  1. Solaris, Linux-lignende? =S Er det ikke Unix-baseret?

    Og du mener vel et REGIONSmøde? 😀

    Du har ikke tidligere prøvet at køre Beryl/Compiz på dit ATi-kort?
    Det bliver med sikkerhed bedre nu, hvor de er opkøbt af AMD.

  2. @Emil

    Jo, det er Unix-baseret, men skrev Linux-lignende, dadet jo ligner Linux og det forstår folk bedre. Men har fjernet det, folk kan selv klikke på linket, der fører til den danske Wikipedia, hvor man kan læse mere.

    Ja ups, det er rettet.

    Jo, jeg har prøvet tidligere, og der virkede det. Geninstallerer nok i dag, hvor 7.10 final er udgivet, og ser om det virker nu.

Der er lukket for kommentarer.