Færdig med grundforløbet

Jeg blev færdig med grundforløbet til datatekniker for et par uger siden, men har ikke lige fundet tid til at skrive om det før nu. Det har været et rigtigt godt halvår. Der har selvfølgelig været ting som har været mindre spændende end andre, men alt i alt har det gået godt. Det har været en god ting, at det ikke kun har været tør teori og boglige fag, men vi også har lavet mange praktiske opgaver. Vi har bl.a samlet computere, installeret software, rodet med netværk, strømforsyninger og en masse andet.

Jeg synes også, at vi har haft en god kemi i klassen både lærer og elever imellem, hvor der også har været plads til sjov og spas. Det har også været rart, at vi har haft et frit arbejdsmiljø, hvor vi tit har fået at vide, hvilke opgaver vi skulle lave og hvornår de skulle være færdige , og så kunne vi selv bestemme, hvornår vi ville lave hvilke opgaver.

Det har også været rart at lærerne har betroet nogle af elverne opgaver såsom at klargøre maskiner til de nye elever. Nedenunder ses jeg sammen med Benjamin. Det ligner næsten at vi står som datateknikere på arbejde i et serverrum.

IMAG0042 IMAG0043

Jeg har i et par år prøvet forskellige uddannelser for at finde du af, hvad jeg ville, og det er rart endelig at have fundet den uddannelse, hvor jeg hører hjemme. Jeg fik 10 i eksamenskarakter og 12 i standpunktskarakter, så det er jeg ganske tilfreds med 🙂

Weekeden efter jeg var færdig med grundforløbet tog jeg til Open Source Days Coummity Day. Det er en it-konference, hvor især det at snakke med andre computerinteresserede er i højsædet. Jeg havde en god dag, hvor jeg fik snakket med en masse og været til en del foredrag bl.a debat om brugergrupper, social-bogmærkning samt udvikling på Android-platformen.

5 tanker om “Færdig med grundforløbet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *