Fed klimaauktiom med SFU :)

I lørdags mellem 10:30-13 tog jeg sammen med nogle fra SFU Næstved op på Axeltorv (det lokale torv i Næstved), hvor vi lavede en fed aktion for at få folk til at skrive under på, at regeringen skulle gøre noget aktivt for klimaet.

Vi tog opstilling foran DiBa-banken, hvor vi stille en gummibåd (som jeg havde lånt af min far) som vi sad og fiskede i for at vise, at hvis regeringen ikke tog klimaudfordingerne seriøst og lavede en ordentlig kollektiv transport ville vi alle komme til at skulle tage gummibåden og handle om lørdagen.

Ved siden af stod nogle af os ved et bord, hvor folk kunne skrive under på et seriøs klimapolitik. Nogle andre af os stod og holdte en banner med teksten “Busser i 2009 eller gummibåde i 2050”. Det var en fed aktion. Der kom mange over og snakke med os og vi fik 86 underskrifter som vil blive sendt til miljø- og engeriminister Connie Hedegaard