Hyggelig vinterferie :)

Jeg  har haft en rigtig god vinterferie.

Den første weekend var jeg på besøg hos Kenneth i Horsens. Vi hyggede os med lidt Vodka og så nogle gode film 🙂

Om mandagen tog jeg sammen med Simon (også en ven fra Horsens) hjem til mig. Simon installerede Wow under Ubuntu på min gamle HP bærbar (som snart skal sælges). Han synes det kørte godt og han fik ca. 40 FPS, hvor han i Vista kun plejede at få 5 FPS. Han fandt også et Open Source spil ved navn “The Mana World” som vi spillede en del. Det krævede så lidt, at det kørte fint på Simons Eee.

Om torsdagen tog vi til til det ugentlige hyggemøde i den lokale Linux-brugergruppe. Det var hyggeligt nok og det var sidste gange vi holdt det hos en privat, eftersom vi nu har skaffet lokalerne hos Studenternes hus.

Nå men efter at have prøvet hele natten til fredag at få Simons mobile bredbånd til at virke sammen med hans Eee tog vi om morgnen bussen til Næstved hvor Simon tog toget videre mod Horsens og jeg tog hjem og sov godt igennem.

Det alt i alt var det en hyggelig vinterferie 🙂

I aften skal jeg til hyggemøde i den lokale Linux-brugergruppe. Som nævnt ovenfor har vi fået lokaler hos Studenternes Hus. Vi nogen skulle have intresse i at dukke op kan man læse mere om sted m. m. her: http://www.opensovs.biz/. Alle er velkommende.